HOBBY PREMIUM

Linija počitniških prikolic Hobby Premium je zasnovana za vse tiste, ki se zavedajo, da je zanje dovolj dobro le najboljše. Te prikolice namreč pomenijo pravi preskok v ponudbi tovrstnih počitniških vozil, saj uvajajo povsem nove smernice dizajna tako zunanjosti kot notranjosti, hkrati pa tehnologije, ki jih boste lahko s pridom izkoriščali tudi sredi oddaljene divjine. Prikolice Hobby Premium so sinonim za luksuzne počitnice, za pravi moderni dom na kolesih, ki prinaša številne novosti in uporabnika razvaja tako, kot nobena Hobbyjeva linija prikolic doslej.

Preberi več

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo, ki zajema različne modele dovršenih prikolic. Verjemite, vsaka posebej na nek način izstopa, zato dobro razmislite, čemu bi pri svoji dali prednost. Seveda pa vam bomo pri vaših dilemah z veseljem pomagali tudi mi, zato nas kontaktirajte. Če ste naveličani enoličnega vsakoletnega počitnikovanja, je ena od prikolic linije Hobby Premium ustvarjena prav za vas in vaše bližnje. Že naslednji oddih lahko namreč preživite v čudovito opremljeni razkošni notranjosti, ki je tako trendovska, da je pravi zgled preostalim prikolicam, zunanje linije teh počitniških vozil so lepe na pogled, mehke in zaobljene, slog prikolice Hobby Premium bi na kratko lahko opisali z besedo eleganten. Če vse to dopolnjujejo še kvalitetni materiali in izdelava, ki dosega najvišje standarde, pa ste sploh lahko prepričani, da ste zadeli v polno. Svoje naslednje počitnice lahko preživite v slogu, ki mu ni para.

Dolžina: 7627 mm
NMD: 1700 kg
Širina: 2300 mm
Št. ležišč za odrasle: 4
Št. ležišč za otroke: 0
Letnik 1. registracije: /
Dolžina: 8013 mm
NMD: 1800 kg
Širina: 2500 mm
Št. ležišč za odrasle: 4
Št. ležišč za otroke: 0
Letnik 1. registracije: /
Dolžina: 8013 mm
NMD: 1800 kg
Širina: 2500 mm
Št. ležišč za odrasle: 4
Št. ležišč za otroke: 0
Letnik 1. registracije: /

Pogosta vprašanja in odgovori

Koliko stane prikolica linije Hobby Premium?

Tako, kot to velja za vsa druga vozila, se tudi pri tej liniji cene med posameznimi modeli nekoliko razlikujejo. Ta linija je znana kot najbolj napredna in najbolj prestižna med vsemi Hobbyjevimi prikolicami, čemur je prilagojen tudi njen cenik. Najdražji model vam je tako na voljo za nekaj več kot 37.000 evrov, seveda pa boste lahko tudi za manj denarja dobili točno tisto, kar iščete. Vse je odvisno od vas.

Zakaj izbrati ravno te prikolice?

Zato, ker so prikolice znamke Hobby znane po svoji kakovosti, varnosti, funkcionalnosti, odlični prostorski razporeditvi in inovativnemu dizajnu, linija Hobby Premium pa tem pomembnim lastnostim dodaja še prav posebne pridihe prestiža, luksuza in razkošja, v katerem bodo lahko uživali tudi najbolj izbirčni in petični uporabniki. Hobby je tu res poskrbel za vse, saj je zasnoval prikolice, ki so prilagojene dobesedno vsakemu od vas.

Za koliko ljudi so primerne prikolice Hobby Premium?

Modeli, ki so vam na voljo pri nas, imajo po štiri ležišča za odrasle, kar pomeni dovolj prostora tudi za družine. Na splošno te prikolice slovijo po izredno dobro izkoriščeni notranjosti, zato ste lahko prepričani, da boste našli dovolj prostora tudi za vso svojo prtljago, pripomočke in vse tisto, brez česar si počitnic ne predstavljate. Prostorna notranjost vam omogoča, da jo uredite natanko tako, kot želite. Uredite so svoj drugi dom na kolesih – s prikolico linije Hobby Premium boste to naredili brez večjih težav.

Bi lahko bivanje v prikolici primerjali z bivanjem v apartmaju?

Če govorimo o prikolicah Hobby Premium, zagotovo lahko. Če imate radi lepo urejeno notranjost, bo to za vas najboljša izbira. Prikolice so namreč tako prostorne, da omogočajo svobodo gibanja, kvalitetna oprema vam zagotavlja udobje na vsakem koraku, omare so prostorne, kavč se ponoči lahko spremeni v dodatni ležišči … Ustvarjalci te linije so pri izdelavi res mislili na vse.

5/5 - (10 votes)