HOBBY SLOVENIJA

Le najboljša izbira za vaša prestižna potovanja

O NAS

Ekskluzivno zastopstvo za blagovno znamko HOBBY smo v Sloveniji prevzeli leta 2020. V našem podjetju pa poleg same prodaje nudimo še številne druge storitve, kot so servis avtodomov in počitniških prikolic, celostne rešitve, 3D optika, nudimo vam tudi avtopralnico, dobavo rezervnih delov in večja popravila.

V našem novem salonu, ki se nahaja v samem centru Slovenj Gradca si lahko ogledate številne nove modele integriranih, kot tudi delno integriranih vozil. Vabimo vas, da nas obiščete.

KOMPLETNI SERVIS VOZIL

V kolikor imate kakršnekoli tehnične težave vam bodo naši, vrhunsko usposobljeni strokovnjaki s področja servisiranja z veseljem priskočili na pomoč. Odgovorili bodo na vsa vaša vprašanja in vam pomagali odpraviti težavo.

3D OPTIKA

Bi radi zmanjšali obrabo pnevmatik? Ponujamo vam 3D optiko, ki vam bo to omogočila. Naši vrhunsko usposobljeni strokovnjaki bodo storitev 3D optike za vas opravili na najvišjem nivoju.

PRANJE

Nudimo vam vrhunsko čiščenje avtodomov in počitniških prikolic. Naša avtopralnica je opremljena z vso potrebno opremo, ki nam omogoča izjemno natančno in učinkovito čiščenje tako notranjih, kot tudi zunanjih površin.

HOBBY SLOVENIJA

Le najboljša izbira za vaša prestižna potovanja

PE: Rovando center
Pohorska cesta 6b
2380 Slovenj Gradec

5/5 - (2 votes)