Nakup počitniške kamp prikolice Hobby

HOBBY počitniške kamp prikolice združujejo pravo mero funkcionalnosti, zračne skandinavske estetike in vrhunskega udobja. 

1. Uporabna prestižnost

V osrčju vrednot našega podjetja ostajata uporabnost naših pohištvenih komponent in enostavna uporaba tehničnih funkcij vozil, zato oblikovalci v procesu načrtovanja vedno sodelujejo tudi z ostalimi razvijalci znotraj podjetja.

2. Domačnost

Vsa vozila v naši ponudbi so oblikovana za bivanje, kjer je vsak centimeter površine zasnovan za opravljanje določene funkcije, s čimer prostor ohranja svojo domačnost. Naj vas detajli in pametno integrirani dodatki navdušijo in še dodatno obogatijo potovalno izkušnjo.

3. Varnost na prvem mestu

Pred vstopom na trg mora vsako počitniško vozilo v naši ponudbi ustrezati strogim varnostnim zahtevam, pri čemer ne sprejemamo kompromisov na račun vaše varnosti. 100 % zanesljiv nakup kamp prikolice!

KAMP PRIKOLICE - PRODAJA

nakup kamp prikolice

Beachy

Prikolice Beachy za neverjetno počitniško izkušnjo

OnTour

Prostorna, vsestranska kamp prikolica, primerna za družine in pare.

De Luxe

Razgibana notranjost, kjer prevladujejo zamolkli odtenki svetlega lesa. 

Excellent

Izkoristite velik prostor za druženje in ležerno počitnikovanje s prijatelji. 

Excellent Edition

Še več luksuznih elementov in strateško umeščenih detajlov.

Prestige

Za gurmane, ki radi kuhate in cenite dobro opremljeno kuhinjo. 

Maxia

Sodobna linija počitniških prikolic za maksimalni izkoristek prostega časa

HOBBY SLOVENIJA

Le najboljša izbira za vaša prestižna potovanja

Zakaj se odločiti za Hobby prikolico

Izbrani in trpežni materiali, ki sestavljajo pohištveno opremo, služijo temu, da se na počitnicah ne boste obremenjevali z nepomembnimi stvarmi, kot je odstranjevanje paradižnikove omake s snežno bele sedežne garniture. Če je vaš edini pogoj za nakup kamp prikolice visoka funkcionalnost, ste torej na pravem mestu! Kamp prikolice prodaja poleg tega ponujajo tudi skrite omarice nad jedilnim kotičkom in vrsto drugih namembnih prostorskih predelov, ki poskrbijo za še več odlagalne površine.

Pri oblikovanju vozil smo upoštevali dejstvo, da je na potovanjih z otroki vedno pestro in pred njihovimi packami niso varne prav nobene svetle tkanine. Zato vse mehke pohištvene enote gradijo trpežne tkanine v kombinaciji z usnjenimi detajli. Lažjo sanacijo madežev in zaščito pred obrabo omogoča ojačan zgornji del sedežev. Omarice imajo gladko površino, ki je enostavna za brisanje in odporna na prstne odtise. Še vedno niste prepričani v nakup počitniške prikolice? Če vas zanima kamp prikolice prodaja berite naprej!

Vozila v vsakem kotičku skrivajo novo presenečenje, kot je na primer tiho zapiranje kuhinjskih omaric.  Polkrožna oblika mize in omaric ni samo estetskega pomena, ampak s strateško implementiranimi zavoji prihrani prostor, ki ga lahko izkoristite za gibanje in prehajanje. Izvlečni predali v kuhinji so dovolj široki za shranjevanje vseh vrst krožnikov, začimb in domačih dobrot. Osvetlitev prostora in diskretne luči pod omaricami v večernih urah ustvarja romantično vzdušje, ki kar kliče po razkošnem kozarcu vina in druženju. Tudi v kopalnici odsevne površine in svetli materiali povečujejo prostor, kar lahko opazimo tudi v ostalih prostorih, kot je spalnica.

Vsaka bivalna enota je zasnova tako, da niti 1 cm površine ne ostane nefunkcionalen. Omarice, predali, zavoji, postelje, ležišča, stoli,  hladilnik.  Vse je načrtovano z veliko mero natančnosti in predanosti. V fazi prototipa so naši strokovnjaki preizkusili več sto različnih razporeditev prikolic, da so na koncu našli tisto variacijo, ki je bila ocenjena kot najboljša izbira. Prav tako v vsakem nakupnem procesu prikolice pozorno prisluhnemo željam naših kupcev, saj želimo še dodatno izboljšati lastnosti naših vozil.

Naši kupci so navdušeni nad kombinirano pečico za kuhanje, ki združuje prostorno pečico, kuhalno ploščo in žar v eni napravi. S pomočjo 3 plinskih gorilnikom bodo jedi pripravljene kot doma: hitro in brez večjih energijskih izgub. Bližina okna poleg zmogljivega ventilatorja ob kuhalni plošči zagotavlja stalen dovod svežega zraka v prostor, vaša oblačila pa bodo pred kuhinjskimi vonjavami varno shranjena v omarah. Nekateri modeli se ponašajo s podaljšanim šankom in 150 l hladilnikom.

Sistem trojnega zaklepanja skrbi za vašo varnost. Notranjost vrat je opremljena s poličkami, predelom za odlaganje smeti in rolo zagrinjalom. Dvojna okna so prav tako dodatno zaščitena z dvojnim mehanizmom zaklepanja. Zaradi dobre izolacije okna dobro zadržujejo toploto in vas poleti ščitijo pred vdorom vročine. Prav tako je steklena ploskev dobra zvočna pregrada in ne prepušča vlage.

Vsak notranji oblikovalec se zaveda pomena, ki ga prostoru  prinaša osvetlitev. Glede na umestitve luči lahko prostoru globino pridamo ali odvzamemo. Če se boste odločili za nakup počitniške prikolice pri nas, bo ena prvih stvari, ki jih boste opazili ob vstopu v počitniško vozilo, diskretna postavitev luči. Toplina luči na krhkih labodjih vratovih diskretno obseva dnevni prostor in soustvarja nežno harmonijo ambienta. Čez dan bo v notranjosti prikolice kraljevala naravna svetloba, za kar so zaslužna okna in kasetni sistem za uravnavanje svetlosti v prostoru.

Jedilni kotiček v kuhinji se ponaša z udobno sedežno garnituro, kjer dodaten prostor neposredno pod sedalom nudi oporo nogam. Velika jedilna miza ima nastavljivo višino in se lahko v primeru večjega števila gostov dvigne, kar posameznikom omogoča, da svoj prostor zasedejo brez nepotrebnega prerivanja. Če želite izvedeti še več informacij o multifunkcijskih aplikacijah naših pohištvenih enot, za nasvet pred nakupom počitniške prikolice povprašajte naše strokovnjake.

Kako izgleda notranjost naših počitniških kamp prikolic?

Pastelna barvna lestvica optično povečuje prostor in v kombinaciji z lesenimi površinami pričara sanjsko bivalno atmosfero. Pomembne lastnosti, ki vplivajo na nakup počitniške prikolice, so poleg uporabnosti elementov tudi dobra izkoriščenost prostora in večnamenska aplikativnost enot. Kamp prikolice prodaja poskrbi, da se prav vsaka prikolica v naši ponudbi ponaša z veliko skupno površino za shranjevanje oblačil, obutve in ostalih pripomočkov. Dobro izolirana shramba vaša živila ohranja sveža in vzdržuje dobro preglednost nad ostalimi kuhinjskimi pripomočki. 

Video predstavitev naših kamp prikolic

Naj bo nakup počitniške prikolice res dobra investicija, ki je ne boste obžalovali! Poglejte si nekaj video dokazov, ki pričajo o vrhunski kakovosti naših vozil.

Mnenja obstoječih kupcev

POVPRAŠEVANJE

Cenik naših kamp prikolic, avtodomov
in dodatne opreme

Razmišljajte o tem, da bi pri nas opravili nakup počitniške prikolice? Pošljite povpraševanje ali nas pokličite!

Cenik kamp prikolic

Na potovanjih je lahko prikolica na štirih kolesih vaš drugi dom. Primerna je tako za bolj dinamične vožnje kot tudi daljše počitniško bivanje od morju. 

Cenik avtodomov

Cene počitniških vozil se med seboj razlikujejo glede na opremo, dodatne modifikacije in izbrani model počitniškega vozila. Pri nas je  nakup kamp prikolice 100 % transparenten. 

Cenik dodatne opreme

Želite notranjost prikolice opremiti po svoje ali dnevno sobo dodatno obogatiti z elementi po svoji izbiri? Pošljite povpraševanje in nam zaupajte svoje želje!

Pogosta vprašanja in odgovori

Odvisno od modela in nadgraditev. Najcenejši model v naši ponudbi stane slabih 19.000 €. Seveda se z vsakim personaliziranim detajlom, pohištveno enoto ali drugimi dodatki končna cena dviga. Najdražji model prikolice v naši ponudbi je Premium, ki znaša slabih 40.000 €.

Naši modeli v primerjavi z drugimi ponudniki vključujejo nadstandardne elemente, ki so že všteti v ceno. Če morate pri drugih proizvajalcih za vsako še tako majhno personalizacijo doplačati, »HobbyKomplett« ALL-INCLUSIVE vključuje vse, kar za potovanje potrebujete.

Vsaka kuhinjska enota je narejena iz skrbno izbranih materialov, ki se enostavno čistijo in so odporni na praske in ostale poškodbe iz okolja. Kombinirana pečica, ki vključuje žar, pečico in kuhalno ploščo, navdušuje naše kupce, saj pravijo, da deluje izredno hitro. Široki predali so namenjeni večnamenskemu shranjevanju hrane, pribora, krožnikov …

Kuhinjsko okno je nameščeno tik ob kuhalni plošči in deluje na princip vleke zraka. Zaradi poševne oblike zapiranja se med zračenjem ne izgubi veliko energije, za stalno kroženje zraka poskrbijo tudi ventilatorji, ki so nameščeni po celotni bivalni površini prikolice.

5/5 - (10 votes)