Najem počitniške kamp prikolice Hobby

Preživite nepozabne počitnice na obali ali v osrčju starodavnih evropskih mest. Obljubljamo vam, da najem počitniške prikolice Hobby predstavlja eno najbolj sproščenih in nepozabnih načinov dopustovanja. Pošljite povpraševanje za najem še danes!

1. Vse, kar na poti potrebujete

Vzemite na pot čisto vse, kar potrebujete, saj je prav velik prostor za shranjevanje največja prednost kamp prikolice. Najem počitniške prikolice, ki ga resnično ne boste obžalovali!

2. Prostornost in večnamembnost

Pri nas pride v poštev le oddaja kamp prikolice, ki ima skoraj čisto vsako enoto večfunkcionalno. Pod posteljo se tako skriva dodatna omara, prostor za sedenje pa se lahko spremeni v še eno ležišče.

3. Prijetna atmosfera bivanja

Oddaja kamp prikolice s kombinacijo izbranih materialov v pastelno-sivih odtenkih skupaj z diskretno osvetlitvijo ustvarja toplino bivanja, ki jo boste začutili takoj ob vstopu v notranjost. 

ODDAJA KAMP PRIKOLICE - PONUDBA

Za najem trenutno nimamo prostih prikolic. Hvala za razumevanje!

Hobby OnTour 470 KMF

Hobby OnTour 470 KMF

Ležišča za odrasle: 3     Ležišča za otroke: 2

(PDF predstavitev)

Se zanimate za kamp prikolice? Najem Hobby OnTour KMF modela je primeren za družinske počitnice, poleg udobne spalne kabine za 5 oseb, priljubljeno počitniško vozilo slovi po veliki in bogato opremljeni kuhinji.

(Preusmerjeni boste na našo spletno stran za najem kamp prikolic)

HOBBY SLOVENIJA

Le najboljša izbira za vaša prestižna potovanja

Zakaj najeti Hobby prikolico?

V nadaljevanju smo za vas izbrali 7 glavnih prednosti, ki jih prinaša izposoja kamp prikolic. Verjamemo v svoje izdelke in se trudimo, da pri načrtovanju novih pohištvenih enot vedno znova upoštevamo vaše želje glede notranje razporeditve opreme in nadgraditev. V primeru vprašanj so vam naši strokovnjaki vedno na voljo. Najem počitniške prikolice Hobby bo zagotovo nepozabna izkušnja, mi pa se že veselimo sodelovanja z vami!

Naveličani taborjenja ali vsakodnevne menjave hotela, ko ste na počitnicah s turistično agencijo? Prihranite energijo in se letos odločite za najem kamp prikolice. Oddaja kamp prikolice iz naše ponudbe ponuja vse, kar na dolgem potovanju potrebujete: prostorno kuhinjo, uporabno kopalnico in udobna ležišča. Vaši otroci bodo uživali v zanimivih popotniških dogodivščinah, ki bodo ugodno vplivale na njihov razvoj. V zadnjem času postaja izposoja kamp prikolic čedalje bolj priljubljena izbira dopustovanja tudi med Slovenci, na kar delno vplivajo tudi nižje cene najema in vse bolj luksuzno opremljena počitniška vozila. Obljubimo, da bo tudi za popolne začetnike, vajene hotelske postrežbe, najem kamp prikolice lepa izkušnja.

Široki predali v kuhinji in številne omare omogočajo, da boste pripravljeni na čisto vse vremenske razmere: s seboj boste lahko vzeli tako kopalke kot tudi vetrovke za vso družino. Omare v jedilnici se zapirajo neslišno ter služijo shranjevanju hrane, konzerv in ostalih pripomočkov. Super slim hladilnik se ponaša s 150 l hladilne prostornine in 7 predeli za shranjevanje sadja in zelenjave. Vaša pijača bo tako vedno osvežujoče mrzla, četudi brez ledu. Poleg 1,5 l steklenic prostornina hladilnika zadošča za hrambo manjših pakiranj. Hotelsko udobje vas pričakuje tudi v kopalnici, kjer veliko tuš kabino dopolnjujejo manjši detajli, kot so mini umivalnik in sanitarne omarice.

Drobni detajli, kot je integrirano sušilno stojalo za plašče, naredijo izkušnjo kamp prikolice še bolj prijetno. Po celodnevnem raziskovanju lepe okolice boste lahko svoje čevlje pustili v zunanjem prostoru prikolice ter na ta način vzdrževali stalno čistost svojega počitniškega doma. Za lažje premikanje po prostoru so na nekaterih mestih nameščene tudi ročke. Velik prostor za shranjevanje v zadnjem delu vozila je primeren za shranjevanje stolov, koles, vozičkov …

Zunanjost vozila obrobljajo LED luči in izboljšujejo vidljivost prikolice predvsem na manj vidnih terenih, kot so neosvetljeni cestni odcepi ali gozdna jasa. Samo en ključ boste potrebovali za odklepanje glavnih vrat, rezervoarja za bencin in vodo, električno omarico … Prikolico boste lahko hitro priklopili s pomočjo posebnega tesnila, ki omogoča še več stabilnosti in varnosti med vožnjo. Isto velja za stabilizacijsko kljuko, ki je zaslužna za hitro natikanje prikolice. Zavedamo se, da je nakup kamp prikolice zahteven proces, zato vam bomo proces vsaj malo olajšali ter vam nadrobno razložili delovanje vseh mehanizmov.

Vas še vedno nismo prepričali v nakup kamp prikolice? Če ste navdušenci nad tehnologijo, redno spremljate trende s področja inovacij in, če je to možno, radi optimizirate vse, kar se optimizirati da, ste na pravem naslovu! S HOBBYCONNECT tehnologijo boste lahko preko Bluetooth povezave in TFT panela preko telefona uravnavali temperaturo, luči, preverili napolnjenost baterije in količino goriva v rezervoarju. Samo z enim klikom boste lahko v vročih mesecih izklopili ali prižgali gretje ter klimo. Upravljanje enostavno ne more biti lažje. Ena aplikacija, več naprav in nešteto funkcij.

Zagotovo ste tudi vi kot otrok sanjali o počitniški prikolici. Zdaj je čas, da svojo otroško željo tudi uresničite. Otroški kotiček se ponaša z dvojno posteljo v obliki pograda, pred padcem vaše malčke varuje posebna varnostna ograja in velike, pregledne stopnice v obliki lestve. Na potovanje bodo lahko vzeli svoje najljubše igrače in celotno garderobo, kar vam bo kot staršu prihranilo kar nekaj skrbi. Vključite svoje otroke v vsakodnevno dogajanje in skupaj pripravite večerjo v prostorni kuhinji. V večernih urah na mizo postavite zabavne namizne igre in se v soju prijetne svetlobe posladkajte s sladkim kakavom. Naj nakup počitniške prikolice oznanja novo dobo potovanj in neskončnih dogodivščin.

Prostorna garaža za shranjevanje in zanesljiv nosilec za prevoz kolesa je primeren za vse, ki obožujete aktivne počitnice v naravi. V zadnjem delu vozila je dovolj prostora tudi za električno kolo ali skiro. Priklop kolesa na nosilec je enostaven in ima integrirano dvojno varovalo pred zdrsom ali nestabilnim premikanjem vozila med vožnjo. Samo pomislite, koliko kolesarskih, gozdih in sprehajalnih poti čaka na vas, zato ne odlašajte in povpraševanje za nakup počitniške prikolice oddajte še danes.

kamp prikolice

Kako izgleda notranjost naših kamp prikolic?

Mehke linije, kakovostni materiali in okusno izbrana barvna lestvica interiorja. Tudi to so prednosti, ki govorijo v prid temu, da se odločite za najem kamp prikolice Hobby. Leseni elementi so enakomerno posejani po celotni površini bivalne enote in se v naravni harmoniji stapljajo v enovit videz preproste skandinavske estetike. Belina na strateških mestih razblinja težo temnejših barvnih elementov, predvsem v spalnih prostorih, kar deluje sproščujoče.

Video predstavitev naših kamp prikolic

Opravite hiter ogled po notranjosti prikolice in pokukajte v prostoren hladilnik. Za najem kamp prikolice nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje. 

Mnenja oseb, ki so naše prikolice
že preizkusile

Kako najeti našo prikolico?

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere so glavne prednosti, ki jih prinaša najem kamp prikolice Hobby?

V prvi vrsti boste lahko svobodno prepotovali celotno Evropo, če boste tako želeli, saj vas ne bodo ovirale nikakršne hotelske rezervacije, energije jemali suhoparni ogledi muzejev in dolgočasili sopotniki. Svojim otrokom boste lahko že v zgodnji mladosti pokazali širni svet in razširili njihovo obzorje. Vsekakor ima izposoja kamp prikolic nešteto prednosti, ki jih preprosto morate izkoristiti.

Kateri modeli so na voljo za najem in kako se ti med seboj razlikujejo?

V grobem v naši ponudbi Hobby počitniških vozil najdete 6 osnovnih modelov, na voljo v več kot 30 variacijah. Med seboj se razlikujejo po številu ležišč, legi in razporeditvi kopalnice, celotni razporeditvi bivalnega prostora, dodatni opremi, kot je sušilec plaščev na vhodu, notranji razsvetljavi … Vse naše kamp prikolice, najem in oddaja vozil so 100 % transparentni in brez drobnega tiska.

Imam 3 otroke in ogromno prtljage. Imajo vaša počitniška vozila dovolj prostora za shranjevanje?

Vsekakor so naša počitniška vozila zasnovana tako, da vam nudijo največjo mero udobja. K temu spada tudi velika površina in prostornina za shranjevanje, ki vključuje: omarice nad dnevnim prostorom, kuhinjska shramba, omarice v kopalnici, na hodniku ter večnamenski predali. Dodatno površina je na voljo tudi v predalih pod posteljo.

Se vožnja avta s prikolico v čem razlikuje od navadne vožnje?

Naše stranke vsaj na začetku pravijo, da so potrebovali nekaj časa, da so se navadile na dodatno težo. Seveda vožnja s prikolico zahteva večjo previdnost na cesti, predvsem pri prehitevanju ali menjavi odstavnega pasu. Za boljšo vidnost imajo zato vsa vozila integrirana dodatna ogledala.

5/5 - (3 votes)