nakup-prikolice-pocitniske-no.4

Nakup počitniške prikolice za počitnice po vaših željah

Zaradi razmer, v katerih smo se znašli, se vse več ljudi odloča za nekoliko drugačne počitnice, kot so jih vajeni. Odlična možnost za potovanje je vsekakor nakup počitniške prikolice, saj omogoča več fleksibilnosti in možnosti potovanja. Lastništvo počitniške prikolice ima namreč veliko prednosti, vključno z dopustom v zadnjem trenutku, kadar koli se vam ta zahoče. Kaj si želite, ko kupujete prikolico? So pomembni prostornost, udobje in funkcionalnost? Na vsa vaša vprašanja bomo poskušali odgovoriti v sledečem prispevku.

Prednosti nakupa prikolice

 

Zakaj bi se odločili za nakup počitniške prikolice? Ker lahko z najboljšimi počitniškimi prikolicami okusite svobodo na svojih potovanjih.

Enostavno vzdrževanje čistoče in izbrani materiali

Se bojite pack paradižnikove omake ali pa polite kave? Ti strahovi so danes odveč. Ponudniki prikolic se iz dneva v dan vse bolj zavedajo, da je potovanje z otroki pestro, predvsem pa nič ni varno pred njihovimi rokami. Večina mehkih pohištvenih enot je iz trpežnih materialov v kombinaciji z usnjenimi zaključenimi detajli. Ojačani zgornji deli sedežev se tako lažje vzdržujejo, kar pomeni tudi skoraj ničelno obrabo.

Še vedno niste povsem prepričani? Morda vas bo prepričalo dejstvo, da so vse površine, kot so na primer omarice, povsem gladke. Tako je konec vaših skrbi še s čistili, ki preprečijo razne odtise rok, saj lahko te gladke površine preprosto obrišete samo z brisačo.

Detajli, ki opravičijo nakup počitniške prikolice

Kaj bi dejali, če bi vam povedali, da vam nakup počitniške prikolice v vsakem kotičku skriva razna presenečenja? Da, prav ste prebrali. Posebej boste navdušeni nad izjemno tihim odpiranjem predalov v kuhinji. Še bolj vas bo navdušila polkrožna oblika jedilne mize in omar. Ne, to ni samo »modna muha«. Te krivulje oziroma zavoji prihranijo prostor, ki ga boste še kako potrebovali za prehajanje in gibanje.

nakup počitniške prikolice cena

Seveda z drobnimi presenečenji še nismo končali. Za uporabnike počitniških prikolic je poskrbljeno za dovolj široke kuhinjske predalnike, kamor je moč zložiti res vse – od velike posode in krožnikov do začimb. Čudovito nameščena osvetlitev pomaga ustvariti vsak obrok okusen in domačih dobrot se kar ne boste mogli nagledati. Diskretne luči pod omaricami pa bodo dodale še pikico na i. Nezmerno boste uživali v večernem romantičnem vzdušju in si privoščili še kozarec dobrega vina.

Kaj pa kopalnica? Izbor svetlejših materialov, ki odsevajo, dajejo vtis večjega prostora. Tako boste imeli tudi v prostorih počitniške prikolice občutek, da se nahajate v veliki kopalnici in to velja tudi za ostale prostore, kot je spalnica. Smo vas že prepričali za nakup počitniške prikolice? Z informacijami o najboljši izbiri prikolice še nismo končali.

Se morda sprašujete, kako je s shranjevanjem? Res, da je včasih bilo v bivalnih prostorih veliko manj prostora za shranjevanje, kar se je z leti in tehnološkim napredkom spremenilo. Vsaka počitniška prikolica je namreč zasnovana tako, da noben milimeter površine ne ostane neizkoriščen.

Vsak še tako najmanjši kos pohištva, naj bo to omarica, miza, predal, ali pa postelja in stol, je dobro premišljen. Vsak detajl je do podrobnosti skrbno načrtovan in izmerjen. Tako uporabniki dobijo počitniško prikolico, ki je v pravi vrsti funkcionalna in temelji na prostornosti ter udobju.

Nakup počitniške prikolice – kuhinja, v kateri se boste počutili kot doma

 

Kuhinja, ki je opremljena z najvišjim modernim standardom, vas bo očarala. S kombinirano pečico, ki ima prostorno notranjost, žar in kuhalno ploščo ter večnamenskim pultom, ki ima široke predale, boste lahko ustvarjali krasno paleto okusnih obrokov. Odločitev za nakup počitniške prikolice, ki premore prestiž takšne kuhinje, ni težka.

Triplinski gorilnik bo poskrbel, da bodo vaši člani družine veseli hitre priprave okusnega kosila. Tako ne boste izgubljali ne časa in ne vira energije. Da vam ne bo ob kuhanju vroče, si boste lahko odprli okno in prižgali ventilator. Tako boste vedno imeli dovolj svežega zraka, kar pomeni, da vaša oblačila v omari nikoli ne bodo imela vonja.

Kotiček, v katerem se boste zadrževali ob zajtrku, kosilu in večerji, je opremljen z zelo udobno sedežno garnituro in vam nudi še oporo za utrujene noge. Jedilna miza, ki jo lahko nastavljate tudi po višini, je velika.  Sprejeli boste lahko goste, ki bodo sedli k mizi brez prerivanja.

Tudi osvetlitev je ena izmed tistih podrobnosti, ki veliko pripomorejo k odločitvi za nakup počitniške prikolice. Čez dan bo prikolico krasno osvetljevala naravna svetloba. Kasetni sistem in okna so vsekakor velik del svetlosti v prostoru. Izredno pomembna in diskretna postavitev luči pa vas bodo obdala s toplino in soustvarila nežno harmonijo prostora.

Nakup počitniške prikolice – varnost in vremenski vplivi

 

Kako poskrbeti za varnost? Seveda ob nakupu prikolice ne smete pozabiti na to, mar ne? Prikolica, ki ima sistem trojnega zaklepanja, je čudovita izbira za nakup. Več kot dobrodošlo je tudi, če so okna opremljena vsaj z dvojnim mehanizmom zaklepanja, saj to zagotavlja dodatno varnost.

Če so okna dobro izolirana, ima nakup prikolice veliko prednost. Takšna okna vas bodo ščitila pred vdorom vročine. Poskrbela bodo za zadrževanje toplote, kar pa še ni vse. Dobro izolirana okna ne prepuščajo vlage in so krasna zvočna pregrada.

Skrbno izbrani trpežni materiali so pomembni, saj sestavijo celoto pohištvene opreme in funkcionalnost, zato naj bo vaš nakup počitniške prikolice krasna investicija, s katero se boste popeljali kamorkoli in kadarkoli.

 

Ocenite to stran