najem počitniške prikolice hobby

Zakaj se odločiti za najem počitniške prikolice Hobby?

Vsi imamo radi počitnice, ko čas izkoristimo za odklop od vsakdanjih opravil in preprosto uživamo skupaj z najbližjimi. Zakaj se ne bi torej odločili za najem počitniške prikolice, ki vse to omogoča in skupaj z družino ali prijatelji uživali umirjen oddih na svežem zraku, na lokaciji, ki vam je všeč in to brez kakršnega koli prilagajanja.

Najem počitniške prikolice Hobby je prava izbira za popolne počitnice

Brezskrbno uživanje v času počitnic ni več samoumevno, lahko pa naredite prvi korak k temu, da se odločite počitnice preživeti v počitniški prikolici na želeni lokaciji. Zakaj so počitnice v počitniški prikolici popolne:

  • Ste brez skrbi glede epidemije, saj počitnice preživljate z družino in samo uživate dopust.
  • Počitniška prikolica vam nudi udobje doma, ne glede na to ali ste na počitnicah na morju, v hribih, ali eni od evropskih prestolnic.
  • Kaj je lahko boljše kot kosilo, ki ga pripravite, kot v domači kuhinji.
  • Počitniška prikolica je idealna izbira za aktivne družine, prijatelje in pare vseh starosti.

Čim prej se dogovorite za najem počitniške prikolice

Počitnice v počitniški prikolici so aktualne praktično preko celega leta, zato ne odlašajte in se dogovorite za termin, kdaj bi najeli počitniško prikolico, da slučajno ne ostanete brez. Povpraševanje po počitniških prikolicah je v Evropi zelo veliko, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte.

Najem počitniške prikolice – 3 glavnih prednosti

V nadaljevanju smo za vas pripravili 3 glavne prednosti, ki jih prinaša najem počitniške prikolice Hobby:

  • Razmerje med eleganco in udobjem

Ste se naveličali taborjenja ali pa seljenja iz hotela v hotel, ko počitnikujete s turističnimi agencijami? Če ste odgovorili pritrdilno, pote je za vas prava izbira najem počitniške prikolice. Prikolice v naši ponudbi, vam nudijo vse najnujnejše, kar na dolgem potovanju zares potrebujete: prostorno in uporabno kuhinjo, kopalnico ter udobna ležišča, da se boste vsako noč dobro naspali. Zagotavljamo vam, da bo najem prikolice lepa izkušnja, tudi če ste vajeni hotelske postrežbe.

  • Veliko prostora za shranjevanje vse potrebne opreme

Počitnice v prikolici pomenijo tudi to, da morate biti pripravljeni na vse možne vremenske razmere, kar pomeni, da boste lahko s sabo vzeli vetrovke in kopalke, saj je za vse dovolj prostora. Omare v jedilnici se zapirajo neslišno in so namenjene shranjevanju hrane in ostalim kuhinjskim pripomočkom. Hladilnik ima več predalov za shranjevanje svežega sadja in zelenjave ter pijače. Udobje vas čaka tudi v kopalnici, kjer veliko kabino za prhanje dopolnjujejo mini umivalnik in sanitarne omarice. Poskrbljeno je tudi za sušilno stojalo za plašče. Po celodnevnem raziskovanju narave boste lahko svoje čevlje pustili v zunanjem prostoru prikolice ter tako poskrbeli, da bo vaš počitniški dom še bolj čist. V zadnjem delu prikolice je prostor za shranjevanje koles, vozičkov, supov in tudi stolov.

  • Najnovejša tehnologija in praktičnost

Prikolica je na zunanjem delu obrobljena z LED lučmi, kar izboljšuje vidljivost vozila na manj vidnih cestnih odcepih ali na gozdni jasi. Za odklepanje glavnih vrat, rezervoarja za bencin in vodo ter električno omarico boste potrebovali le en ključ. Za hiter priklop prikolice poskrbi posebno tesnilo, ki omogoča še več varnosti in stabilnosti med vožnjo, kot tudi stabilizacijska kljuka.

Ne glede na to, ali si želite aktivno preživeti čas v naravi, brezskrbno poležavati na plaži ali pa raziskovati največje prestolnice na stari celini, vam bo najem počitniške prikolice zagotovo polepšal in olajšal letošnje počitnice.

Ocenite to stran